درمان هوس در ترک اعتیاد به ماده مخدر متامفتامین (شیشه )چیست
با توجه به افزایش تعداد معتادن به مخدر متامفتامین (شیشه ) تصمیم گرفته شد که در هر هفته یکی از پروتکل های درمانی برای اعتیاد به شیشه (متامفتامین ) را مورد بررسی قرار می دهیم
در این قسمت به بررسی استفاده از اسید های امینه و ویتامین ها که یکی از متد های رایج کاهش ولع (هوس) به مخدر شیشه (متامفتامین ) است می پردازیم
فرمول متامفتامین
نویسنده
مسله ترک اعتیاد به شیشه فقط شامل این پست و کاهش هوس مصرف نیست بلکه ترک اعتیاد شیشه دارای زوایا و جنبه های زیادی است (روان درمانی )
Pharmacological Intervention (Medication Management)
New Beginnings Detox utilizes several different medications during the course of our methamphetamine detoxification cycle. We use the latest cutting edge methamphetamine treatment protocols. We continually conduct research in order to take advantage of modern addiction medicine pharmacological breakthroughs. Until recently, there were very few detoxification and treatment options for patients suffering from methamphetamine dependency. Not anymore.
Here is some of the types of medications we utilize:
|
|
تیامین یا ویتامین ب۱ اولین ویتامینی که از ویتامینهای گروه ب کشف شدهاست. این ویتامین تأثیرات بسیار مهمی در سوختن قندها در بدن و عملکرد اعصاب دارد. تیامین از راه روده جذب خون میشود. تغییراتی بر روی آن صورت میگیرد و آماده استفاده بافتها میگردد. یکی از موادی که در جذب آن اختلال ایجاد میکند، الکل است که مصرف زیاد آن موجب کمبود ویتامین تیامین میشود. این ویتامین در بدن ذخیره نمیشود.
عملکرد آن در اندامها، فعال کردن آنزیمهای لازم برای سوختن قند در بدن است. این ویتامین نقش اساسی در ادامه عملکرد چرخه کربن دارد. نقش مهم دیگر آن در اعصاب است. ما برای انجام هر حرکت و یا درک حواس از محیط نیاز داریم پیامهای عصبی از مغز به اعصاب بدن و بالعکس منتقل شوند، تیامین در انتقال پیامهای عصبی نقش مهمی دارد.
ویتامین ب 2 چیست
ویتامین ب۲ یا لاکتو فلاوین در کبد، بیضه و کلیه پستانداران، تخم مرغ، و شیر وجود دارد. نام دیگرویتامینB2*ریبوفلاوین است . دلیل انتخاب این نام، رنگ زرد این ویتامین است که ناشی از وجود حلقه فلاوینی موجود در ساختمان آن میباشد . از ویتامینهایی است که در بسیاری از مواد غذایی موجود است اما عوارض کمبود آن گریبانگیر افراد زیادی است، در حالیکه خود آنها، نمیدانند این عارضه میتواند ناشی از کمبود مواد غذایی باشد .
اولین بار این ویتامین زمانی کشف شد که در حین بررسی برروی ویتامینB1، دانشمندان متوجه شدند جزء دیگری موجود است که در مقابل حرارت مقاوم تر ازB1 است و زمانی که آنرا از شیر استخراج کردند این رنگدانههای زرد رنگ راB2 نامیدند . درواقع یکی از دلایلی که روش مناسب شیررا نگهداری در پاکتهای چند لایه میدانند این است که، از تخریبB2 در برابر نور جلوگیری میکند زیرا این ویتامین در مجاورت اشعه ماوراء بنفش تخریب میشود .
B2 همراه غذا وارد بدن میشود و به کمک ناقل هایی که در دیواره روده وجود دارد به خون منتقل میگردد . ویتامینB2 جزء ویتامینهای محلول در آب است از اینرو در بدن ذخیره نمیشود پس میزان مورد نیاز آن باید روزانه مصرف گردد تا مبتلا به کمبود آن نشویم .
·عملکرد ویتامین B2در بدن چیست ؟
ویتامینB2 زمانی فعال میشود که مولکول فسفر دریافت کند واین قابلیت را پیدا نماید که در فعالیتهای مهم سوخت ساز بدن عمل کند .B2 در فعال شدن ویتامینB3 و B6 نیز دخالت دارد . از اینرو پیشنهاد می کنیم نام آنرا " ویتامین نخود هر آش " بگذاریم چون در بسیاری از اعمال حیاتی بدن و فعالیت دیگر ویتامینها تأثیر دارد . در بدن ما تبدیلB2 به فرم فعال آن تحت تأثر آنزیمهای مربوط به غده تیروئید میباشد . از اینروافرادی که مبتلا به گواتر هستند و تیروئید کم کار یا پرکار دارند باید مراقب میزان دریافت این ویتامین باشندو از منابع حاوی این ویتامین بیشتر تغذیه کنند چون با کاهش فعالیت غده تیروئید کارایی این ویتامین نیز کاهش مییابد :
·میزان مورد نیاز این ویتامین3/1میکروگرم در روز است .
ویتامین B۶ محلول در آب بوده و به حرارت و اسید مقاوم میباشد، البته اکسیداسیون، قلیا و نور ماورای بنفش به ویتامین B۶ آسیب میرساند. تقریباً ۵۰ درصد ویتامین در روند پختن و فرآوری از بین میرود.
حالت کوانزیمی این ویتامین پیریدوکسال فسفات PLP است که در حضور فسفات و به کمک آنزیم پیریدوکسال کیناز از پیروکسیدین،پیریدوکسال و پیریدوکسامین(اشکال مختلف B6) بدست می آید و نقش بسیار مهمی در واکنش های بیوشیمیایی دارد از جمله متابولیسم پروتئین (اسیدهای آمینه)،انتقال دهنده های عصبی (اسید گاما-آمینوبوتیریک،سروتونین و...)،گلیکوژن فسفریلاز و ....ویتامین B6 ضروری است برای تولید نیاسین (ویتامین B3) از اسید آمینه تریپتوفان ، متابولیسم هموگلوبین (پروتئین موجود در گلبول قرمز) و....
ویتامین ب۳ (یا نیاسین) ضد بیماری پلاگر در انسان و بیماری زبان سیاه در سگ است. این ویتامین در ساختمان مولکولی کوآنزیم نیکوتین آمید آدنین دینوکلئوتید (NAD) و نیکوتین آمید آدنین دینوکلئوتید فسفات (NADP) شرکت دارد.
این ویتامین بیشتر در مخمر آبجو، پوست و جوانه غلات، خرما، گوشت، کبد، کلیه و قلب و شیر بیشتر است.
با مصرف زیاد داروی نیاسین آمید سرگیجه یا از حال رفتن، خشکی پوست یا چشمها، افزایش قند خون، تهوع یا استفراغ، قرحه گوارشی، خارش پوست، درد مفاصل و افزایش اوره خون گزارش شدهاست.
نیکوتین آمید نوعی ویتامین B3 است.
ویتامین ب۱۲ یا کوبالامین یک ویتامین حساس و مهم برای بدن می باشد. این ویتامین موجب درمان یک نوع کم خونی خطرناک به نام پرنشیز می شود.حساسیت این ویتامین به قدریست که قابلیت تحمل نور ، حرارت و مواد اسیدی و قلیایی را ندارد. باکتری های تولید کننده ب 12 در دستگاه گوارش انسان ، از دهان و لثه و حلق تا روده بزرگ ، زندگی می کنند.در جگر، شیر، پنیر و تخم مرغ وجود دارد و دارای ۴ درصد کبالت است. کمبود آن منجر به بیماری کمخونی وخیم و غیر طبیعی شدن گویچههای قرمز خون میشود
نویسنده
متد شخصی من به فرهنگ ایرانی ها کمی نزدیک است من در هفته اول ترک (گاهی حتی قبل از شروع ترک ) به بیمار سرم امینو اسید (سرم اسید امینه ) تزریق می کنم و درون ان را پر از ویتامین های گروه ب می کنم به تجربه می توانم ادعا کنم به سرعت معتادان به شیشه عقل به سرشان بر می گردد و میزان ولع انها به مقدار زیاد کاهش می یابد در یکی از پروتکل های من ابتدا دو هفته قبل از انکه حتی معتاد به خواهد ترک کند یک رژیم غذایی مخصوص و چندین بار سرم اسید امینه به بیمار تجویز می کنم البته این متد شخصی است ولی کارایی خوبی دارد مخصوصا در کسانی که مدت زیادی از اعتیاد انها نمی گذرد عالی است