به گزارش خبرگزاری آنا به نقل از ستاد مبارزه با مواد مخدر، شهربانو امانی افزود: اتفاقاتی که تاکنون شاهد آن بودیم به دلیل عدم اطلاعرسانی بوده و در صورتی که ستاد مبارزه با مواد مخدر بخواهد موفق شود، باید اطلاعرسانی اصولی را در دستور کار خود قرار دهد.
وی تصریح کرد: همچنین باید رسانههای آزاد به موضوع مواد مخدر و ناخالصیهای موجود بپردازند چون زمانی که وضعیت اقتصادی با مشکل مواجه میشود، خون آشامان، سودجویان (قاچاقچیان، تولید کنندگان و توزیع کنندگان) و آنهایی که با مرگ نسلهای بشری به مال اندوزی میپردازند، دست به هر کاری میزنند تا سود خود را زیاد کنند و برای آنها فرقی نمیکند که نسل بشری و جوانان نابود شود.
امانی ادامه داد: در این شرایط جنسهای ناخالص را که استفاده یک بار آن هم آسیب جدی به بدن و مغز میرساند، با قیمتهای آنچنانی عرضه میکنند.
مشاور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: باید نهادهای اجتماعی را در تحقق رویکرد اجتماعی تقویت کرد و آموزشهای لازم را به جوانان ارائه داد زیرا در گذشته یک معتاد به عنوان یک مجرم دیده میشد و نگاه و باور، مجرمیت معلول بود و نه علت.
او تصریح کرد: سالهای سال فعالان اجتماعی و نهادهای مهمی که در حوزه اجتماعی فعال بودند تلاش کردند تا تغییر نگرشی در این مورد ایجاد کنند که معتاد یک بیمار اجتماعی است، در واقع زمانی در جمعیت مبارزه با مواد مخدر، کاهش تقاضا را در دستور کار داشتیم و این استراتژی در مجمع تشخیص مصلحت نظام هم تصویب شد.
امانی ادامه داد: رویکرد رحمانی فضلی دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر در ارتباط با نگاه مردم و مسئولان به ویژه تصمیمگیران در مورد اعتیاد کاملا اصولی است. باید به جای اینکه با مواد مخدر و معتاد به عنوان ابزار (یا معلول) مبارزه کنیم، رویکرد خود را تغییر دهیم.
او تصریح کرد: باید مدیریت زمان را به عنوان شاه کلید مبارزه با مواد مخدر به کار ببریم تا روش مبارزه اجتماعی با موادمخدر با سرعت و جدیت پیش برود.
این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: متخصصان معتقدند آموزشهای فردی و اجتماعی باید تا قبل از دوره ابتدایی تمام شده باشد.