دکتر یزدان نیاز
دکتر یزدان نیاز

دکتر یزدان نیاز

ساکارومایسس سرویزیه و آکنه روزاسه می تواند از علل اوتیسم و بیش فعالی و الزایمر باشد(قسمت اول )

ساکارومایسس سرویزیه یک مخمر است که برای تخمیر نان  و تخمیر انگور و جو استفاده می شود . ساکارومایسس سرویزیه مهم‌ترین مخمر برای تولید آبجو و شراب و تخمیر نان  می‌باشد . این مخمر در یک  فرایند باعث تبدیل شدن  قند به الکل و کربن دی اکسید می شود و  در فرایند تهیه ی شراب از انگور یا ابجو سازی استفاده می شود  .

  
اکنه روزاسه 

(آکنه دوران بزرگسالی) عبارت است از التهاب  و قرمزی مزمن پوست صورت  (معمولاً  گونه ها و بینی ،  و پیشانی). در واقع این بیماری اکنه نیست.

بیماری هر دو جنس (به خصوص افراد با رنگ روشن پوست) را درگیر می‌کند ولی در زنان سه برابر شایعتر است. سن بروز معمولاً ۳۰ تا ۶۰ سال است. گاه ضایعات در  گردن کتف و گوش  و سینه نیز مشاهده می‌شوند. 

بیماران اوتیسم تا زمانی که شیر مادر می خورند و به غذا خوردن نیفتاده اند بسیار با هوش و طبیعی هستند اما با شروع مصرف نان و قند علائم اوتیسم شروع به ظاهر شدن می کند در واقع وجود نوعی باکتری در داخل رودها و روی پوست مقصرایجاد کننده بیماری است 
طبق اخرین پژوهش ها اکنه روزاسه مسئول بیماری  الزایمر معرفی شده است 
تحقیقات ما در ایران نشان می دهد سن بروز بیماری اکنه روزاسه در بیماران مبتلا به اوتیسم و بیش فعالی از همان دوران کودکی است در واقع مخمر ساکارومایسس سرویزیه که در زمان شروع غذا خوردن کودکان وارد بدن انها می شود در ابتدا روی پوست اطفال باعث رشد میکروب اکنه روزاسه  در روی پوست افراد بیش فعال و اوتیسم می شود   در بیماران مبتلا به اوتیسم بعلت اختلال در نوعی انزیم گوگرد دار در رودها با مصرف نان و شکر و تخمیر انها توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه بیماران مبتلا به اوتیسم مقدار زیادی ماده فنیل را جذب می کنند و از جذب موادی مثل گلایسین و فنیل الانین جلوگیری می کند نقص در جدب گلایسین و فنیل الانین باعث ایجاد اختلالات عصبی در بیماران مبتلا به اوتیسم می شود 
در بیماران بیش فعال وجود مخمر  ساکارومایسس سرویزیه و اکنه روزاسه از همان کودکی  در ناحیه پوست صورت و اطراف گوش با ازاد کردن مقدار زیادی فنیل از طریق پوست باعث افزایش هوش و حافظه کودکان می شود که متاسفانه در زمان بلوغ باعث ایجاد عصبانیت و عدم تمرکز فکر و ایجاد تکاتنشگری عصبی در بلوغ می شود 
مصرف موادی همچون بیکربنات سدیم و منیزیوم به صورت پوستی و شستشوی پوست بیماران مبتلا به اوتیسم با ان از رشد این مخمرها و میکروب ها جلوگیری می کند و کمی وضعیت انها را بهبود می بخشد اما تخمیر قند و مواد نشاسته ای در روده بیماران  مبتلا به اوتیسم ادامه دارد 
برای کاهش  تکانشگری ADHD و علائم  بیماری اوتیسم چکار کنیم 
1- مصرف قند و شکر باید قطع شود و به جای ان از  قند مصنوعی اسپارتام  استفاده شود 
 آسپارتام در بدن  تجزیه می شود به به اجزای  اسید اسپارتیک ، فنیل آلانین ، متانول ،
 روده کودکان مبتلا به اوتیسم  بطور مستقیم قادر به جذ فنیل الانین  نیست  اما مصرف اسپارتام و متابولیت ان فنیل الانین و کمی متانول می تواند در درمان اوتیسم کمک کننده باشذ 
2- شستشوی پوست با بیکربنات سدیم و اسید فسفریک 
بیکربنات سدیم (جوش شیرین ) با کاهش مقدار باکتری پوست بیماران تکانشگر و اوتیسم می تواند باعث کمک در درمان بیماری باشد 
اسید فسفریک بنیان اتصال بین باکتری را از بین می برد در کودکان بیش فعال که دارای ضایعات قرمز رنگ پوستی بر روی صورت یا اطراف گوش هستند استفاده از اسید فسفریک می تواند باکتری را بطور کامل از بین به برد چون در ایران اسید فسفریک به شکل دارویی موجود نیست تجربیات ما نشان داده است همان میزان اسید فسفریک داخل نوشابه ها می تواند اثرات باکتریوسید داشته باشد به این دلیل کافی است روزانه سه بار با یک پنبه اغشته به نوشابه بدون قند روی ضایعات قرمز رنگ ناحیه اطراف گوش و صورت نوشابه بدون قند مالیده شود .
3- بیماران مبتلا به بیش فعالی اکثرا دارای گروه خونی O و بیماران اوتیسم دارای گروه خونی A هستند هر دو این گروه های خونی بدلیل مسائل ژنتیک دارای ضعف در سیستم ایمنی هستند 
گروه خونی O دارای میزان کمتری IGA در روی پوست بدن و مقدار کمتری IGM در درون سیستم گوارشی است و ریسک وجود اچ پیلوری در افراد بیش فعال و گروه خونی O  در معده بیشتر است وجود اچ پیلوری کمک بیشتری  به رشد باکتری ها و تخمیر مواد غذایی درون روده بیماران بیش فعال و اوتیسم می کند 
ادامه دارد 
 
اسید آسپارتیک(D-AA): یک آلفا آمینو اسید با فرمول شیمایی بسته HOOCCH(NH2)CH2COOHاست. آنیون کربوکسیلات و نمک اسید آسپارتیک به عنوان آسپارتات شناخته شده است. این آمینو اسید در سال 1827 برای اولین بار توسط Plisson مشاهده شد. این ماده دارای دو ساختار فضایی L و D است که ساختار L-آسپارتیک بطور طبیعی موجود بوده و ایزومر L این آمینواسید در ساخت پروتئین ها در طبیعت کاربرد دارد. کدون های این آمینو اسید GAU و GAC است. ایزومر D این آمینواسید بسیار محدود تر است و در سنتزهای آنزیمی تولید نمی‌شود، اما در سنتزهای شیمیایی معمولاً مخلوط راسمیک از این دو بدست می‌آید. این آمینو اسید همراه با گلوتامیک اسید  به عنوان یک آمینواسید اسیدی با pka=3.9 طبقه بندی شده است.