دکتر یزدان نیاز
دکتر یزدان نیاز

دکتر یزدان نیاز

کمبود «ویتامین D» احتمال گرایش به اعتیاد را بالا می برد

اولین درمان اعتیاد به روش سایکدلیک در ایران در گفتگو با آفتاب یزد مطرح کرد :

کمبود «ویتامین D» احتمال گرایش به اعتیاد را بالا می برد

آفتاب یزد – گروه زندگی : از اعتیاد به عنوان یکی از بزرگترین معضلات دنیای معاصر نام می‌برند.اعتیاد به مواد مخدر از چنان ابعاد وسیع آسیبی برخوردار است که بی اغراق می‌توان از آن به عنوان هیولای بزرگ زندگی بشری نام برد.
متلاشی شدن شخصیت فردی، نابودی نهاد خانواده، افزایش انواع دیگر آسیب‌ها و جرایم اجتماعی، کاهش بازدهی کاری و شغلی، افزودن بر افراد بیکار و سربار جامعه، اشغال تخت‌های بیمارستانی، کاهش نرخ بهداشت عمومی و ده ها عارضه دیگر همگی وابستگی تام به میزان معتادان یک جامعه دارد.
با توجه به اهمیت موضوع در اینباره با دکتر رضا یزدان نیاز، اولین درمانگر اعتیاد در ایران به روش سایکدلیک به گفتگو نشستیم . 
در ابتدا اولین درمانگر اعتیاد در ایران به روش سایکدلیک به آفتاب یزد می‌گوید: امروزه ثابت شده است که کنترل همه اعضای بدن انسان به وسیله گیرنده هایی است که یا با نور کار می کنند و یا با الکترون . نور آفتاب نقش مهمی در سلامت روح و روان انسان دارد. در نگاه اول، به نظرمی رسد که ویتامین D 
نقش اساسی در تولید کلسیم در بدن دارد.
 اما واقعیت این است که نقش ویتامین D دربدن فراتر از تقویت مفاصل واستخوان ها است.
 باید بدانیم که ویتامین D تنها ویتامینی است که تولید آن باید به صورت طبیعی و  توسط خود بدن صورت گیرد.
 تولید طبیعی ویتامین D فقط با قرار گرفتن بدن در معرض نور آفتاب امکان پذیراست. اولین درمانگر اعتیاد به روش گیاهی، با اشاره به اینکه ویتامین D نقش مهمی درتولید "سروتونین" دارد و سروتونین سبب کاهش زمینه های ابتلا به افسردگی است، ادامه می‌دهد: "امروزه ثابت شده است که ویتامین D نقش مهمی درتکامل مغزی دارد. 
به عبارت دیگر، نقش ویتامین D درسلامت جسمی و بهداشت روانی افراد، گسترده تراست آن است که ما فکرمی کنیم." دکتر رضا یزدان نیاز، اولین درمانگر اعتیاد به روش گیاهی و سایکدلیک در ایران، با اشاره به اینکه کمبود ویتامین D سبب ایجاد زمینه های اضطراب وافسردگی می شود، تاکید می‌کند: "رابطه معنا داری بین کمبود ویتامین D و گرایش به سمت استفاده از مواد مخدر وجود دارد. به طوری که افرادی که کمبود ویتامین D دارند دچار اضطراب وافسردگی بیشتری می شوند و بدیهی است افسردگی از مهمترین دلایل استفاده از مواد مخدر است.
 زیرا ساختار این ویتامین همانند ماده ای به نام سروتونین است که ما آن را عقل می دانیم." وی ضمن اعلام مطلب فوق می‌گوید: 
" باورعمومی درباره دلایل گرایش افراد به مواد مخدرعموما متوجه زمینه های اجتماعی و اقتصادی است. اما باید بدانیم که کمبود برخی ویتامین ها واملاح دربدن هم نقش موثری در گرایش افراد به مواد مخدر دارد. ازجمله این ویتامین ها، ویتامین D است.
در رابطه با کمبود ویتامین D و بیماری ها باید گفت که کمبود ویتامین D جذب چند نوع املاح یا ویتامین را نیز کم می کند. باید بدانیم که املاحی چون آهن، منیزیم، روی، و فسفات با کمبود ویتامین D تحت تاثیر قرار می گیرند. با توجه به اینکه در افراد تکانشگر، افراد بیش فعال، افرادی با سردرد میگرنی، افراد عصبی، افرادی با فشار خون بالا، افرادی با بیماری قند، کاهش منیزیم دیده می شود،
کمبود ویتامین D با کاهش جذب منیزیم همراه بوده
و باعث افزایش شدت بیماری آنها می شود.وی افزود : تحقیقات یک موسسه پزشکی در امریکا نشان می دهد که کمبود ویتامین D طبیعی باعث بروز بیماری ها یا اختلالاتی چون سرطان، آلزایمر، فشار خون بالا، اختلال در سیستم عصبی، پره اکلامپسی در زنان حامله، اختلال در سیتسم ایمنی بدن، سندرم متابولیک، و اختلالات شناختی می شود.
 مصرف کلسیم و یا ویتامین D به فرم دارویی در این افراد اثر مثبت زیادی ندارد. باید بدانیم که با تجویز کلسیم به بیمارانی با فشار خون بالا و یا زنانی با مسمومیت حاملگی، وضعیت آنها بدتر می شود.
 البته، ویتامین D و نور طبیعی برای آنها مضر نیست. اولین درمانگر اعتیاد به روش گیاهی ادامه می‌دهد: "استفاده و جایگزین کردن قرص و آمپول ویتامین D به جای نور آفتاب باعث تولید رسوب کلسیم در بافت‌های نرم بدن مثل کلیه‌ها، ریه‌ها، قلب، و گوش می ‌شود.رسوب کلسیم درکلیه‌ها باعث ایجاد سنگ 
کلیه، در ریه‌ها و قلب منجر به عوارض ریوی و قلبی، و فشار خون و گرفتگی عروق می شود، بنابراین بهره گیری از نورآفتاب بهترین راهکار تامین این ویتامین در بدن است." یزدان نیاز تاکید کرد: ویتامین D به صورت فرم فعال کلسیتریول Calcitrio- ، دارای تاثیری قوی است، جهت حفاظت از سلول های تولید کننده دوپامین و سروتونین. به بیان دیگر، مصرف ویتامین D
از آسیب سلول های سازنده دوپامین و سروتونین به طور قابل توجهی می کاهد.
 وی درباره نحوه مصرف ویتامین D می‌گوید: محققین پیشنهاد می کنند که مصرف ویتامین D چنین باشد که بزرگسالان سالم تا 2000 واحد و معتادان تا 10000 واحد در روزاز آن استفاده کنند. با توجه به این موارد باید گفت که کمبود ویتامین D می تواند سبب اضطراب وافسردگی شود و متاسفانه بسیاری از افراد مبتلا به افسردگی، به استفاده از مواد مخدر گرایش دارند." اولین درمانگر اعتیاد به روش گیاهی، از تاثیر جدی کمبود ویتامین D درزنان چنین گفت: جالب است بدانیم که کمبود ویتامین D در زنان بیش از مردان عواقب نامطلوب دارد.
 به طوری که این امر یکی از دلایل اصلی افزایش گرایش زنان به سمت مواد مخدر است

راه درمانی کامل برای بیماری اوتیسم چیست و داروی درمان اوتیسم چگونه اثر می کند . یکصد سوال و جواب(قسمت اول )


برای کاهش اضطراب و تکانشگری و خشم در سال جدید خانه و خودتان را با معجون مجانی ضد اضطراب دکتر یزدان نیاز پاکسازی کنید


کمبود «ویتامین D» احتمال گرایش به اعتیاد را بالا می برد


از اهمیت گریه کردن و شیر خوردن تا لزوم گرسنه نگه داشتن چند دقیقه ای نوزاد!


نقش مواد فلوئورسانس در زندگی انسان ( ویتامین D درترک اعتیاد به ماده مخدر متامفتامین /شیشه )Fluorescence in the life sciences
مبانی علمی انرژی درمانی (درمان با الکترون های پر انرژی و تابناک ) الکترون و یون تراپی و نقش یون های منفی هوا در سلامت
  
 یزدان نیاز ادامه می‌دهد: تابش پرتو فرابنفش یا همان UV (یو وی) به پوست انسان باعث می‌شود که ماده‌ای به نام "دهیدروکلسترول Dehydrocholestero- " با طی مراحلی در بدن و سرانجام در کلیه به ویتامین D تبدیل شود.
 اما متاسفانه همه کس نمی توانند از نور خورشید بهره مند شوند. گروه هایی هستند که نسبت به سایر افراد در معرض خطر کمبود ویتامین D قرار دارند. مانند نوزادان شیرخوار، افراد مسن وافرادی که محدودیت قرارگیری در معرض نور خورشید دارند مانند معلولین. براساس آمارهای عنوان شده، حداقل ۸۰ درصد کودکان ایرانی به درجات شدید و بیش از ۹۰ درصد از آنها به درجات متفاوتی، دچار کمبود ویتامین D هستند. یزدان نیاز با تاکید این آمار چنین گفت: "بدون شک این آمار بسیار هشدار دهنده است ولازم است که مسئولان امر برای جلوگیری از این مشکل به فکرراهکارهای اساسی باشند." وی هشدار می‌دهد که "بی توجهی مسئولان برای حل این معضل باعث خواهد شد که جوانان آینده کشور درمعرض ابتلا به استفاده از مواد مخدر قرارگیرند. بنابراین اگر دولت عزمی جدی در ریشه کن کردن اعتیاد دارد، لازم است که ابعاد همه جانبه این موضوع را مد نظرقراردهد."