دکتر یزدان نیاز
دکتر یزدان نیاز

دکتر یزدان نیاز

نیکی کریمی و اعتیادش به قرص‌های روان‌گردان , و حملات ترس و پانیک

نیکی کریمی و اعتیادش به قرص‌های روان‌گردان

نیکی کریمی می گوید: برای اینکه در فیلم روانی(داریوش فرهنگ) نقشم را رئالیستی‌تر ایفا کنم رفتم سراغ دکتر… قرص خوردم و تا مدتها درگیر این بودم که چه طوری این قرص را ترک کنم.

    آن زمان خیلی در بازیگری سخت می گرفتم. یعنی حتما شب قبل تمرین می کردم.
    نیکی کریمی بازیگر و کارگردانی که با کمک عباس کیارستمی و البته با تکیه بر توان بازیگریش در چند جشنواره معتبر بین المللی به عنوان داور حضور داشته باشد چندی پیش در گفت وگو با یکی از روزنامه های صبح به مساله ای اشاره کرده است که این روزها متاسفانه گریبان جمعی از اهالی سینما را گرفته است.

    کریمی که امسال با کارگردانی فیلم شیفت شب دوباره تلاش کرده است تا به حوزه فریبنده کارگردانی نزدیک شود در گفتگو نکته جالبی را درباره مصرف نوعی قرص روان درمانگر حین بازی در فیلم روانی بیان کرده است.

    بنابر این گزارش نیکی کریمی می گوید: در فیلم روانی دختری که نقش اش را ایفا می کردم دچار پانیک اتک(اختلال هراس) بود و من تا یک ماه برای آن فیلم، به خودم تلقین می کردم که دچار پانیک  اتک  (حملات ترس )هستم.

    وی ادامه می دهد: حتی برای اینکه نقش را رئالیستی تر ایفا کنم رفتم سراغ دکتر و قرص خوردم. تا مدتها هم درگیر این بودم که چه طوری این قرص را ترک کنم. آن زمان خیلی در بازیگری سخت می گرفتم. یعنی حتما شب قبل تمرین می کردم.

    این ماجرا پیش از این نیز سابقه داشته و در موارد خیلی شدیدتر حتی چند نفر از بازیگران مرد به خاطر اینکه نقش شخصیت معتاد را قابل باورتر اجرا کنند به دام مواد مخدر افتاده و هرگز از این دام رهایی نیافته اند.

    حکیم درمانگر روح و جسم بهتر از پزشک ترک اعتیاد !

    زمانی که اپاندیس شما دچار التهاب می شود و به یک پزشک جراح مراجعه می کنید برای شما بسیاری مسائل مهم نیست شما فقط به دنبال طبیب و جراح زبر درستی هستید که کار خود را به خوبی بلد باشد

    در همه زمینه های پزشکی برای بیمار فقط علم و زیر دستی پزشک مهم است

    اما از نظر من یک درمانگر اعتیاد فقط یک پزشک نیست او باید یک حکیم باشد تا بتواند به بیمار خود کمک کند زیرا او درمانگر روح و جسم بیمار است و در این جا است که مسله مهمی را باید در نظر گرفت !

    یک حکیم برای درمان بیمار باید از همان ابتدا به خوبی به این مسله واقف باشد که ایا می تواند این بیمار را درمان کند و یا قادر به درمان این بیمار نیست و این شجاعت را داشته باشد که اگر از درمان معتادی عاجز است او را به حکیمی حاذق تر از خودش معرفی کند .

    زیرا این مرام حکمی است که از ابتدا بین حکیمان بوده است .

    یک پزشک درمانگر اعتیاد باید علاوه بر علوم پرشکی باید بر علوم دیگری مثل فلسفه جامعه شناسی و اصول تفکر صحیع و ادیان الهی به خوبی تسلط داشته یاد تا بتواند به درمان اعتیاد به پردازد او باید واقف و اگاه به نفش دین در زندگی و هدف از حیات انسان و دارای استدلال قوی و انتزاعی باشد تا بتواند راهبر معتاد به سرزمین تندرستی و سلامت جسم جان شود .

    اما متاسفانه در ایران به معتادان به چشم یک بیمار معمولی نگاه می شود افرادی که از یک ماده شیمیایی یا گیاهی مخدراستفاده می کنند و به ان وابسته جسمی شده اند و فقط کافی است این ماده با یک ماده دیگر جایگزین شود .

    اکثر پرشکان و مراکز ترک اعتیاد به این مسله واقف نیستند که در پس اعتیاد انسانها به مواد مخدر یک روح نارام و سرگشته انسانی قرار دارد که هیچ چیز از زندگی و اهداف ان نمی داند .او انسانی است که هدفی برای ادامه زندگی و درکی از لذت بردن از مواهب طبیعی را ندارد زیرا از ابتدا زندگی و کودکی والدین او نتوانسته اموزش درستی از شیوه صحیع زندگی کردن را به او بیاموزند و در دنیای امروز معتاد تنها بی هدف و تهی از انگیزه های یک زندگی انسانی است

    درمانگر زمانی می تواند به معتاد کمک کند که خودش زندگی هدفمند با انگیزه و شاد ی داشته باشد و قادر به ان باشد که افکار معتاد را ان چنان تحت اثر قرار دهد و دگرگون کند تا بتواند معتاد را به سمت ازادی و رهایی همیشگی از چنگال اعتیاد رهنمون

  • عشق شیرین و فرهاد و لیلی مجنون وامق عذرا و ترک اعتیاد به مواد مخدر افیونی و شیشه
  • چرا ترک و درمان اعتیاد به ماده مخدر گل (ماری جوانا طبی )مشکل تر از متامفتامین (شیشه ) است .
  • یک پزشک سوئدی خواستار استفاده از ماری جوانا طبی (مخدر گل ) به جای دارو شد
  • پروتکل درمانی سایکدلیک برای درمان افسردگی اضطراب درمان اعتیاد به مواد افیونی و اختلات شخصیتیشود